Gratis offerte?

U wenst meer info, of een

afspraak met een specialist?

 

Stel gerust uw vraag

U heeft vragen

over onze diensten?

Laat u opbellen

Hebt u graag dat een van onze adviseurs u opbelt?

Flexibele totaaloplossingen in tijdelijke ruimte op maat van uw behoeften

Algeco Belgium NV/SA is onderdeel van de Amerikaanse Algeco Scotsman Company en actief in 29 landen wereldwijd, waar onze verhuurvloot van 300.000 containers zijn diensten bewijst. De Belgische hoofdzetel vindt u in Paal-Beringen (Limburg) en er zijn twee lokale vestigingen in Perwez (Waals-Brabant) en Pittem (West-Vlaanderen). Wij bieden 360° service in tijdelijke huisvesting en verhuren, verkopen en leveren daarvoor containers of modules die duurzaam en milieuvriendelijk zijn.

 

De units van Algeco zijn standaard of modulaire containers die helemaal op maat van uw wensen kunnen worden aangepast: als tijdelijk kantoor of klaslokaal, bouw- en werfkeet, sanitaire unit, opslagruimte … Wij hebben een oplossing voor elke bedrijfssector (bv. burelen, bouw, haven, industrie …), iedere locatie en elk evenement.

Algeco verzorgt als wereldmarktleider ook maatwerk voor totaalprojecten. We nemen u alle werk uit handen (verzekeringen bv.) en leveren onze modules volledig ingericht volgens uw wensen en noden en met sleutel op de deur. Dat loopt van het nodige meubilair, airco’s en waterkoelers tot datapunten voor internettoegang, brandveiligheids- en anti-inbraakaccessoires voor onbelemmerd gebruik met een zeker gevoel. De nieuwste unit in ons aanbod is de drying locker om vochtige werkkleding in een paar uur te drogen. Zo ziet Algeco totaalservice!

 

Met onze dienst Algeco Deco bieden we uw tijdelijk gebouw of container nog een meerwaarde. Door het personaliseren van uw unit, bijvoorbeeld in uw bedrijfskleuren of met uw logo of slagzin, zet u uw imago extra in de verf en trekt u onmiddellijk de aandacht.

Voor een korte of lange termijn meer plaats nodig maar met specifieke vereisten? Neem dan contact op met Algeco!

Algeco België (Hoofzetel)

Modulaire ruimtes: uw partner voor tijdelijke en permanente huisvesting

Schoebroekstraat 34-36
3583 Paal (Beringen)
 
011 45 72 11
 
0800 90485
 
011 45 72 00
 

Map

Bereken route